avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Buna ziua.lucrez din 12-03-1993 dar incepund cu data de 15-10-2010 nu am mai lucrat dearece am fost plecat din tara.si de la ultimul loc de munca mi sa inchis cartea de munca ca si indisciplinar .dar contractul de munca la-m avut pe perioada nedeterminara.As putea ca sa benificiez de somaj?cartea de munca este tot la firma respectiva.am inteles ca sau scos din circulatie ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:20, 22 Martie 2011
ca sa benefiati de somaj trebuie sa vi se desfaca contractul de munca cu litera aferenta adica art.65 alin1. am inteles ca vi s-a desfacut contractul disciplinar deci nu se poate.
Mergeti la fostul angajator sa va recuperati carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de minus in gestiune mariana_mari mariana_mari buna ziua.ma numesc mary s. si am o problema ca multi altii.la inventar s-a iesit minus fffffffff.mare eu am refuzat sa mai lucrez pana nu se clarifica ... (vezi toată discuția)
Ajutor,ajutati-ma nykolla nykolla am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)
Salar brut 640 lei in 2011 gina-s gina-s am descoperit ca salarul meu brut in octombrie 2011 este de 640 lei se poate? (vezi toată discuția)