avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCADRARE PENSIONAR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCADRARE PENSIONAR

Vreau sa angajez o persoana in pensie de boala gr II care are drept de munca 4 ore/zi.
stiti cumva salariul minim la care il pot incadra?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 22 Martie 2011
Pensionarii de gr.II de invaliditate nu pot cumula pensia cu salariul ... poate este vorba despre gr.III de invaliditate.
da, scuze. este gradul III. am intrebat din nou. nu prea m-am intalnit cu astfel de cazuri si nu ma pricep.
Pentru un program normal de 8 ore/zi , salariul minim brut pe economie este de 670 lei ... se pot aplica coeficienti de ierarhizare raportandu-va la ccm la nivel de unitate sau la nivel de ramura de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim comert suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca stiti sa imi spuneti pentru ramura comert salariul minim este tot 670? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad ii cumulata cu alte venituri ca pfa? Claudiu000 Claudiu000 Bună ziua. Am citit pe acest forum o situație asemănătoare, dar nu am înțeles clar. Întrebarea este următoarea: [b]Un pensionar de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut in constructii este diferit de salariul minim brut din alte sectoare de activitate? Lumiklm Lumiklm Va rog sa-mi spuneti care este salariul minim pe economie ( 670 lei sau 700 lei?) si care sunt coeficientii care se aplica in 2011. In mod special, vreau sa ... (vezi toată discuția)