avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Un traducãtor poate traduce în alte limbi decât în ...
Discuție deschisă în Traduceri

Un traducãtor poate traduce în alte limbi decât în cele pentru care este autorizat?

Intrebarea mea este ca am descoperit pe un traducator care este autorizat pe doua limbi dar face traduceri (documente legale) si in a treia limba. M-am uitat in lista traducatorilor autorizati si dupa numele lui nu apare a treia limba numai cele doua. Nici pe stampila care pune pe document.
Acesta nu este importiva legii?
Cel mai recent răspuns: gvaidean , utilizator 20:14, 22 Martie 2011
Nu poate sa faca traduceri autorizate decat in limbile in care este autorizat. Insa poate sa faca traduceri in orice limba, dar acestea nu pot sa fie legalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Stampila traducator- fara activitatea din art 2 din l178/97- min justitiei Lu-Ann Lu-Ann Buna ziua, Va rog, poate este cineva care sa ma indrume,deoarece nu sunt sigura de un lucru. Sunt absolventa franceza-romana si,de curand, m-am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Limite prestare servicii de traduceri - specializare ªtiinþele naturii ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Am un Atestat Profesional, eliberat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii avand drept ... (vezi toată discuția)