avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand trebuie sa plec de la firma???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand trebuie sa plec de la firma???

buna ziua
sunt angajat la o firma si de 2 luni am aflat de la paton ca nu mai avem de munca...am stat toti angajatii in 75% si o parte au fost bligati sau mai bine zis sfatuiti sa isi bage somaj si o parte sa isi isi ceara 6 luni fara plata. el a zis ca o sa inchida firma...problema este ca la persoanele care au acceptat sa ceara fara plata o sa le dea o suma de bani...jumatate din salariu fata stat de plata fara nimik...la negru. vreau sa stiu cand cineva paote sa inchida o firma sau daca este normal asa ceva? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 19:07, 22 Martie 2011
firma o poate inchide patronul atunci cand doreste. e afacerea lui si are tot dreptul de decizie asupra ei... Eu zic sa va dati demisia, sa va cautati in alta parte si sa nu o mai lalaiti pe 75% ca nu va ridica nimeni statuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie "fortzata" anca13 anca13 buna ziua patronii mei au 2 firme X si Y. am o colega care este in CIC (mai are 1 an), angajata cu CIM suspendat pe firma Y. patronii au sunat-o si i-au zis ... (vezi toată discuția)
Somaj. solutii. Andreea i.c Andreea i.c sa incep prin a preciza ca firma nu mai functioneaza. initial, am vazut ca patronul, tiparise un exemplar prin care, angajatii pleau, sau isi dadeau demisia, ... (vezi toată discuția)
Demisia boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoastra, lucrez la o firma care va fi preluata in decembrie de alta firma(practic isi vinde afacerea patronul la alta ... (vezi toată discuția)