avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ASOCIATIE DE PROPRIETARI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ASOCIATIE DE PROPRIETARI

Buna seara!
Asociatia de proprietari in care locuiesc eu de la 1.01.2011 nu mai are angajati mai trebuie sa depunem declaratia 112 sau ce trebuie sa facem. Mentionez ca pana in decembrie 2010 am avut angajati cu Contract civil femeia de servici si administratorul si am depus declaratia 100. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa anunt undeva faptul ca nu avem angajati? Ce declaratii mai trebuie sa depun pentru anul 2010 nu stiu 205 informativa si pana in ce data?
Conventiile civile se inregitreaza la finante?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:05, 24 Martie 2011
Actualmente asociatia de proprietari mai detine administrator?
Ce raport juridic detine incheiat cu acesta ?
Mergeti la finante, acolo unde ati depus declaratiile pana acum. Cautati acolo biroul care se ocupa de "vectorul fiscal". O sa va indrume sa completati un formular prin care declarati ca nu aveti personal platit in asociatie si o sa vi se spuna daca si ce declaratii mai sunteti obligati sa depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)