avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract temporar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract temporar

Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
La societatea la care lucrez, este necesara angajarea unor persoane care sa presteze munca de incasatori taxe pe baza de comision din incasari, dar nu mai putin de salariul minim pe economie. Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce forma de contract trebuie incheiata cu acestia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 23 Martie 2011
Se incheie un c.i.m. in care se prevede ca salariul este de ... lei , la care se adauga un procent de .... calculat la valoarea vanzarilor.
freeelis a scris:

Se incheie un c.i.m. in care se prevede ca salariul este de ... lei , la care se adauga un procent de .... calculat la valoarea vanzarilor.

Multumesc pentru raspuns. Trebuia sa fac precizarea ca dorim o forma de contract care sa evite formele de angajare. Se poate?
In acest caz, se poate incheia un contract de comision ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)
Micsorarea salariului negociat dupa instiintare stare de graviditate cris_alex cris_alex Buna ziua, As dori sa stiu daca legal angajatorul are dreptul sa-mi micsoreze salariul negociat la inceputul angajarii, dupa ce am anuntat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge ... PMAA PMAA Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge la partea fixă pt a compensa marirea salariului minim pe economie? (vezi toată discuția)