Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, dupa aproape 6 ani mi-am luat inima in dinti si vreau sa rezolv o problema. In 2005 am vandut o masina unei persoane, incheind un contract de mana si pastrand cartea masinii, persona respectiva a vandut-o mai departe si teoretic masina nu mai exista momentan. Vreau sa depun cerere la tribunal pentru a o putea scoate de la impozit.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere, nu m-am mai intalnit cu asa ceva pana acum si vreau sa fie totul facut corect.
Va multumesc anticipat, cu stima, chivui.
Exista varianta mult mai rapida si mai economica
Contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati succesiunea evenimentelor;
autoritatea va elibera dovada ,in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea auto din evidenta fiscala
Mersi de raspuns, dar de la Politie mi s-a spus ca asta e singura varianta ....
P.S. acum am sunat la evidenta auto si au spus ca nu au ce sa-mi elibereze ....
Buna ziua.
Am vandut o masina la sfarsitul anului trecut prin contract V-C iar pe talon nu s-a trecut -instrainat catre-. Eu vreau sa-mi recuperez numerele pentru care am chitanta platita pentru un an de zile si sa stiu ca si-a inmatriculat-o sa nu ma trezesc cu amenzi acasa, de curand expirand si rovinieta. Noul propietar nu mai raspunde la telefon iar cei de la politie m-au indrumat sa fac actiune in instanta.
S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare?
Cred ca o sa fac actiune in instanta sa-i puna in vedere sa si-o inmatriculeze daca asta e singura solutie. Masina s-a vandut acum 6 luni de zile.
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Auto fără talon
Claudiu100778
Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc ... (vezi toată discuția)