avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto - chemare in judecata a cumparatorului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto - chemare in judecata a cumparatorului

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, dupa aproape 6 ani mi-am luat inima in dinti si vreau sa rezolv o problema. In 2005 am vandut o masina unei persoane, incheind un contract de mana si pastrand cartea masinii, persona respectiva a vandut-o mai departe si teoretic masina nu mai exista momentan. Vreau sa depun cerere la tribunal pentru a o putea scoate de la impozit.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere, nu m-am mai intalnit cu asa ceva pana acum si vreau sa fie totul facut corect.
Va multumesc anticipat, cu stima, chivui.
Cel mai recent răspuns: George99 , utilizator 13:34, 15 Martie 2013
Exista varianta mult mai rapida si mai economica
Contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati succesiunea evenimentelor;
autoritatea va elibera dovada ,in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea auto din evidenta fiscala
Mersi de raspuns, dar de la Politie mi s-a spus ca asta e singura varianta ....
P.S. acum am sunat la evidenta auto si au spus ca nu au ce sa-mi elibereze ....
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
chivui, utilizator
L-ai chemat in judecata pe cumparator? Vreau sa fac si eu acelasi lucru si am nevoie de modelul de cerere, daca ma poti ajuta.
Buna ziua.
Am vandut o masina la sfarsitul anului trecut prin contract V-C iar pe talon nu s-a trecut -instrainat catre-. Eu vreau sa-mi recuperez numerele pentru care am chitanta platita pentru un an de zile si sa stiu ca si-a inmatriculat-o sa nu ma trezesc cu amenzi acasa, de curand expirand si rovinieta. Noul propietar nu mai raspunde la telefon iar cei de la politie m-au indrumat sa fac actiune in instanta.
S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare?
Cred ca o sa fac actiune in instanta sa-i puna in vedere sa si-o inmatriculeze daca asta e singura solutie. Masina s-a vandut acum 6 luni de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Vanzator autoturism firma, cumparator persoana fizica la a 2-a mana. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, O firma vinde cu acte in regula un auto catre persoana fizica PF1. Se specifica pe spatele talonului, instrainat catre PF1. Firma se scoate din ... (vezi toată discuția)