avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFIERE COPIL ORFAN DIN JAPONIA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFIERE COPIL ORFAN DIN JAPONIA

Imi poate spune cineva care este procedura pentru a putea infia un copil japonez ramas orfan in urma cutremurelor ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: klass_pc , utilizator 14:49, 23 Martie 2011
scuze pentru off-topic, dar refuz sa inteleg acest gest. Copii orfani din Romania nu merita acest gest? orfelinatele noastre sunt pline de perechi de ochisori care va asteapta.
exBrom a scris:

scuze pentru off-topic, dar refuz sa inteleg acest gest. Copii orfani din Romania nu merita acest gest? orfelinatele noastre sunt pline de perechi de ochisori care va asteapta.

OK! Te scuz pt. off-topic.
Cata generozitate!
exBrom a scris:

Cata generozitate!

Stii ... e o problema cu oamenii care se baga in seama ... doar ca sa se bage. Fara suparare, am nevoie de niste informatii si nicidecum sa-mi justific o alegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat care m-a reprezentat fara drept ContSters277537 ContSters277537 Aflu de la partea adversa ca avocatul care m-a reprezentat la judecatorie si tribunal are cardul expirat si nereinnoit din anul 2011 si ca astfel nu are drept ... (vezi toată discuția)
Benzina cu apa Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa oentru ostracizare in public Traveler Traveler Un articol din ziarul Obiectiv de Vaslui relateaza despre cazul unei fete care a furat niste chiloti dintr-un magazin din Barlad. Patroana (sotie de politist, ... (vezi toată discuția)