avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicarea unui autoturism blocat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicarea unui autoturism blocat

Politia rutiera+locala imi blocheaza autoturismul montand un dispozitiv pe una din roti. Vin cu o automacara cu platforma, ridic autoturismul si-l transport la mine la domiciliu unde indepartez dispozitivul (il tai cu cu sudura). Intrebare : Am obligatia sa restitui politiei locale dispozitivul, chiar avariat ? Daca nu o fac, pot fi acuzat de furt ?!
Cel mai recent răspuns: ContSters196414 , utilizator 13:11, 24 Martie 2011
=D>
Poate un generator si un flex cu amortizor de sunet. Cu ferastraul e mai usor, il ungi bine sa nu scartaie ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intamplare amuzanta! dogele dogele Unui amic i-au blocat masina cei de la locala, cica nu avea voie sa stationeze acolo. Amicul, care importa autovehicule, are in dotare o platforma. A sunat la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de inselaciune addy92 addy92 buna seara.as dori sa ma ajutati intr-o problema.am vandut o masina inmatriculata Ro,unui cunoscut in rate(prin contract notarial,contract notarial precum ca ... (vezi toată discuția)
Furt masina Nappa Nappa Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu o problema: un cunoscut de-al meu mi-a imprumutat suma de 300 de ron urmand sa-i dau inapoi.el a venit in camera mea ... (vezi toată discuția)