avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sotia primarului - conflict de interese?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sotia primarului - conflict de interese?

La o comuna el este primar iar sotia a angajat-o la asistenta sociala ... Eset normal ? Dac nu... unde trebuie sa fac o plangere. ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:18, 23 Martie 2011
Atata vreme cat nu sunt in relatii de directa subordonare, este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la un centru de asistenta sociala construit prin fonduri ... SIFRUMOASASIDESTEAPTA SIFRUMOASASIDESTEAPTA Lucrez la un Centru de Asistenta sociala construit prin fonduri PRR, apartine de Directia Sociala si subordonat Primariei. Fac naveta zilnic pe banii mei. Am ... (vezi toată discuția)
Relatia ierarhica ptr. asistent comunitar sorin_80 sorin_80 Odata cu trecerea asistentilor comunitari in subordinea primariilor, as vrea sa stiu care este relatia ierarhica a acestuia in cadrul unitatii ... (vezi toată discuția)
Falsul in semnatura si uzul de fals ce se poate face ? dorudoru dorudoru Am un frate care este bonlav,,INTIRZIERE MINTALA grava,, are asistent personal ( Angajata si cu salariu de la primarie o femeie (sotia unui var . Varul Sotul ... (vezi toată discuția)