avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am cumparat o masina si nu pot sa o imatriculez
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am cumparat o masina si nu pot sa o imatriculez

Eu sunt din SV iar persoana de la care am cumparat masina are domiciliul in CJ iar la VANZAREA MASINI el nu mi-a dat certificatul fiscal pe la primarie intrucat acesta imi trebuieste la imatricularea masini, mentionez ca de 8 luni de zile ma rog de el sa imi trimita certificatul fiscal iar acesta ma tot amana de la o luna la alta promitandu-mi k imi va trimite dar nu se tine de cuvant intrucat presupun ca el are datorii la primarie . Ce as putea face pentru al obliga sa imi trimita certificatul fiscal pentru a putea imatricula masina
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 11:13, 24 Martie 2011
Una dintre variante ar fi acea de a achita dvs eventualele debite ale vanzatorului
o actiune in instanta, cereti sa va permita inmatricularea faca acel certificat...
apoi cu HJ merge si va inmatriculati masina..
cu vanzatorul nu aveti sorti de izbanda... datorii probabil ca are mult, cine stie.. dar in nici un caz nu le pl dvs. pana una alta, eventualele amenzi se duc la el la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu doreste finalizarea actelor x_x_x_nemesis x_x_x_nemesis Buna ziua tuturor, pe data de 13/10/2010 am cumparat un autoturism audi a4 de la un tip din Iasi. In momentul cumpararii am verificat masina, am achitato, am ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare autoturism datorita neplatii amenzilor contraventionale mihai65 mihai65 Vrem sa vindem masina inmatriculata pe numele sotiei, care nu are datorii la finante, dar sotul are ( niste amenzi ). Noul proprietar (din alt judet) nu poate ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)