revin la subiectul referitor la padurea asupra careia tatal meu,in prezent decedat,a obtinut titlu de propietate,alaturi de cei 2 frati ai sai,padure de pe urma careia el si urmasul sau nu au beneficiat in nici un fel,neexistind nici o dovada care sa probeze contrariul,cu urmatoarele precizari:1.toate bunurile care au apartinut tatalui meu,cu exceptia respectivei paduri si a unui teren mostenite de acesta de la tatal lui impreuna cu cei 2 frati ai sai,au fost trecute pe numele meu inca de cind traia tatal meu.2.succesiunea de care vorbeam si pe care nu am facut-o si pe care nu o s-o fac se refera exclusiv la aceste 2 bunuri ramase de la bunicul din partea tatalui meu. intrucit asupra acestor 2 bunuri nu eu sunt copropietar,intrucit nu am facut succesiunea,cum pot fi facut raspunzator de niste propietati asupra carora eu nu detin nici un drept,fie si ca urmare a unui act voluntar? ce trebuie sa fac,din punct de vedere legal,pentru a fi exonerat de orice raspundere,excluzind o cedare a dreptului de copropietate catre ceilalti 2 copropietari?
Trebuie sa faceti succesiunea de pe urma tatalui dvs. cu privire la padure si acel teren pentru a trece in drepturile tatalui dvs.sau macar sa faceti un certificat de calitate de mostenitor de pe urma lui ,dupa care faceti partajul cu cei doi unchi. De ce nu lamuriti treburile . Dupa succesiune le puteti vinde parftea dvs. daca nu va intereseaza , dar nu ii incurcati si pe ei.
Necazuri padure
tatal meu,in prezent decedat, a mostenit, alaturi de cei 2 frati ai sai,de la tatal lor 4 ha de padure.titlul de propietate asupra padurii este pe numele celor ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure
tatal meu,alaturi de cei 2 frati ai sai, au mostenit de la parintii lor 4 ha de padure. titlul de propietate a fost emis pe numele celor 3 frati.tatal ... (vezi toată discuția)