avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna , ma numesc anna si asi dori sa stiu ce intrebari se pun intrun divort , in care sunt implicati 2 copii si tatal nu este prezent.
vs rog sa-mi raspundeti

va multumesc
Cel mai recent răspuns: dadeanna , utilizator 00:11, 24 Martie 2011
va multumesc mult
asi mai avea o intrebare . eu nu mai stiu nimik de el de un an jumatate cum voi putea sa il anunt in aceasta privinta el fiind plecat de 4 ani si eu nu mai stiu nika de un an jumate

multumesc
Atunci o sa fie citat prin mica publicitate.
si in cazul in care nu se prezinta ce ramane de facut
Instanta va judeca si fara ca el sa se prezinte.
Dvs. staruiti in cererea dvs. daca asa ati hotarat si sa probati ca aveti posibilitati de crestere si educare a minorilor.
multumesc pt totate raspunsurile dv , miati fost de mare ajutor.=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
Divort oanastnc oanastnc sunt in proces de divort, maine este a 2 a infatisare, la prima sotul meu nu a venit,cererea de divort am introdus-o eu,maine se prezinta si spune ca nu este ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters133679 ContSters133679 buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)