avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deschid o agentie imobiliara si as vrea sa stiu de ce ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deschid o agentie imobiliara si as vrea sa stiu de ce registre am nevoie

Buna!
In curand o sa deschid o agentie imobiliara si as vrea sa stiu de ce registre am nevoie si ce evidente trebuie sa tin mai exact ca sa nu am vreo problema cu garda financiara in cazul in care vine in control.
De asemenea as vrea sa stiu ce controale ar putea sa mai apara si ce e de evitat intr-o agentie pentru a nu avea probleme cu diverse controale.
Cel mai recent răspuns: ionut2031 , utilizator 21:53, 24 Martie 2011
Buna ziua,
Ma gandesc ca faceti SRL, nu?
Va sfatuiesc sa angajati o contabila sau o firma de contabilitate.
Despre registrele obligatorii gasiti detalii la linkul urmator www.avocatnet.ro/content/art...
Eu nu am experienta cu agentii imolbiliare, la controalele pe care le-am avut eu, GF a cerut registrul de casa, monetarul, actele lunii curente, registrul unic de control, registrul inventar, PV de inventariere, registrul jurnal, etc .... asta daca nu au venit pt ceva anume.

Era sa uit: obligatoriu casa de marcat!
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Cs B, Contabil
agentia este defapt o intreprindere individuala cu sediul social in rm valcea si am un punct de lucru in cluj. asta shimba ceva? sau trebuie aceleasi registre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea pentru cazan tuica danutzadani danutzadani Vreau sa ma autorizez ca intreprindere individuala - distilarea, rafinarea si mixarea bauturilor alcoolice - cazan de tuica.As dori sa-mi spuneti ce documente ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)