m-am casatorit acum 12 ani in italia cu un italian,casatoria nu a fost inregistrata in romania si de 10 ani eu nu mai stiu nimic de ,,sot,,.Am incercat sa divortez in Londra(locuiesc aici de 8ani) dar dupa ce am cheltuit o ,,avere,, tot nu am reusit.Problema este ca nu reusesc sa dau de ,,sot,,, Dupa ce am luat legatura cu un detectiv in italia am reusit sa-i aflu adresa la care este inregistrat in Italia dar dupa multe scrisori trimise pe acea adresa nu am avut nici un raspuns.O solutie ar fi sa ma duc in italia si sa incerc sa cer divortul acolo dar eu locuiesc si muncesc in Londra si nu am nici o intentie sa ma mai duc acolo vreodata.In Ro nu pot sa divortez deoarece casatoria nu a fost inregistrata in Ro!!In Londra avocatul nu poate face nimic daca ,,sotul,, nu semneaza macar scrisoarea cum ca a luat la cunostinta divortul........Mentionez ca in urma casatoriei nu am avut copii si nici un fel de bunuri de impartit!!
Orice ideea mi-ar fi folositoare,multumesc anticipat!:sorry::sorry:
Ar fi o idee buna dar ...1>nu mai vorbesc italiana,2>nu cunosc pe nimeni in italia, 3>cind detectivul care l-am angajat prin internet mi-a trimis datele despre sot acesta avea o noua adresa ,se mutase din sudul italiei in nordul italiei,si toate scrisorele trimise de avocatul din londra au ramas fara raspuns,s-au intors inopoi cum ca nimeni cu acel nume nu locuieste acolo.....
din pacate, alte variante nu prea sunt, daca legislatia tarii unde va aflati nu va permite un divort fara ca sotul sa ia personal la cunostinta de divort.
sunt si avocati romani in italia sau cunoscatori de lb engleza sau romana. cautati pe internet unul din zona in care ati avut domiciliu comun.
Ajutor-divort
caarmencita
buna ziua.m-am casatorit in italia in anul 2000(a fost o casatorie formala!!)....vreau sa divortez si nu stiu de unde sa incep!! momentan locuiesc si muncesc ... (vezi toată discuția)
Divort
Kamyy
Sora mea e casatorita si are 2 copii,12-14 ani.Casatoria e incheiata in Romania familia fiind acum in Italia de cativa ani.Intrebarea este pentru a baga ea ... (vezi toată discuția)