Buna ziua.Am intrat in concediu de crestere copil in data de 08.03.2011.Compania la care lucrez ofera un bonus anual , pentru anul precedent-in acest caz 2010, in functie de performante tuturor angajatilor. De la departamentul de HR mi s-a spus ca mie nu mi se poate plati acest bonus decat dupa ce mi se reactiveaza contractul, tinand cont ca, contractul meu de munca este suspendat cu data de 08.03.2011 si nu este legal sa incasez si indemnizatie si acest bonus.
Intrebare:Pot sa incasez un BONUS pentru activitatea desfasurata in 2010, chiar daca contractul meu de munca este suspendat cu 08.03.2011?
Precizare:plata concediului medical pentru sapamana 01.03.2011-07.03.2011 va fi facuta la inceputul lunii aprilie .Nu pot sa primesc acest bonus impreuna cu diferenta de concediu medical?
1. Daca este vorba de sume care nu au fost luate in calculul indemnizatiei pentru CCC consider ca le puteti incasa.
2. Cel mai bine ar fi sa intrebati la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului nu se suspenda in situatia in care beneficiarii acestei indemnizatii primesc diverse sume in baza legii, contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate in perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decat cele rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati in perioada de concediu.
Bonus acordat in ccc
sunrise2
Buna ziua,
Sunt in CCC din luna ianuarie, in septembrie copilul implinind un an. In luna iulie am primit un bonus banesc de la firma la care am fost angajata, ... (vezi toată discuția)