avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pentru siguranta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pentru siguranta

La cumpararea unei locuinte in timpul casatoriei, parintii unuia dintre soti a contribuit cu o suma de bani fara acte doveditoare. Celalalt sot recunoaste ca a primit banii de la socri. Pentru siguranta si pentru o eventuala negare la un eventual partaj de divort ce acte se pot face sa fie semnate de acel sot???
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 12:36, 24 Martie 2011
o declaratie data in fata notarului
ambii soti s-au prezentat la un notar pentru a da declaratie cel in cauza ca recunoaste suma de bani primita de la socrii pentru cumpararea apartamentului dar notarul spune ca nu s-a mai intalnit cu asemenea caz si nu se poate face o asemenea declaratie numai sub alta forma platind un procent din valoarea totala a apartamentului la onorariu gen vanzare cumparare
mergeti si dvs la altul
Cautati alt notar, declaratia este un act unilateral si poate contine exact ceea ce declarantul doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa obtin ceva la partaj? Sorin_Paul Sorin_Paul Buna ziua, Sunt in divort si doresc o lamurire privind partajul care va urma. Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin jumatate din apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Valoarea de partaj este din momentul divortului? vasile-2011 vasile-2011 Valoarea de partaj este din momentul divortului? Daca valoarea unui apartament bun comun a crescut dupa data divortului, la partaj se considera valoarea ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna certificat de rol pentru o locuinta doar pe numele unuia dintre soti atunci cand sunt ambii participanti ? rony radu rony radu Buna ziua, Ma numesc Roni Radu,locuiesc in Bucuresti,am construit o casa in Ploiesti,pe terenul obtinut printr-un contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)