avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data depunerii actelor pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data depunerii actelor pentru somaj

Intrebare, daca preavizul a expirat in data de 01.03.2011, termenul de depunere a dosarului de somajului este de 10 zile sau de 30 zile pentru a beneficia de somaj din data de 02.03.2011.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:11, 24 Martie 2011
1. Ca sa primiti indemnizatia de somaj de la data de 01.03.2011 trebuia sa depuneti actele la Agentia de Somaj in termen de 10 zile.
2. Daca depuneti actele mai tarziu, dar nu mai mult de 12 luni de la data concedierii, veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii actelor. Perioada de somaj ramane aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
Care e perioada maxima in care pot depune dosarul la somaj, dupa preaviz? arboreanu dan arboreanu dan Care este perioada maxima de depunere a actelor de somaj dupa terminarea preavizului?Mentionez ca e concediere individuala.....va multumesc! (vezi toată discuția)
Care este termenul limita pentru depunerea dosarului de somaj la incetarea contractului de munca? Marsman Marsman Puteti sa-mi spuneti va rog in cit timp pot sa depun dosarul pt. somaj? Perioada de preaviz a expirat dar inca nu am semnat lichidarea. Am fost angajat cu ... (vezi toată discuția)