avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuz infiinare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

refuz infiinare poprire

Daca un angajator refuza sa infiinteze poprire asupra veniturilor unui salariat, la solicitarea unei institutii creditoare, ce masuri poate lua respectiva institutie pentru a constrange pe angajator sa dea curs instiintarii de poprire?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 09:37, 25 Martie 2011
Daca sunteti executor bugetar, cititi cu incredere codul de procedura fiscala, dispozitiile privitoare la poprire, incusiv cele de validare a popririi, veti gasi acolo toate informatiile de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validarea popririi ContSters183043 ContSters183043 Cum se depune validarea popririi si cine o poate depune? De asemenea in ce termen de la efectuarea popririi se poate depune si unde se face acest lucru? (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Validare poprire , sau nu ? discover discover Buna tuturor. Tertul poprit , comunica executorului meu , ca , desi suntem primii cu infiintarea popririi ,el nu poate face plati catre noi , deoarece ... (vezi toată discuția)