avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ong - solicit model de statut si act constitutiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ong - solicit model de statut si act constitutiv

va rog frumos sa-mi trimiteti un model de statut si act constitutiv ptr ong domeniul medical si asistenta sociala. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 25 Martie 2011
doina dinu a scris:

va rog frumos sa-mi trimiteti un model de statut si act constitutiv ptr ong domeniul medical si asistenta sociala. va multumesc anticipat

Accesand link-ul de mai jos gasiti un model
[ link extern ]

actul constitutiv si statutul il puteti adapta la scopul ONG-ului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de parinti AdrianaIoac AdrianaIoac Buna ziua! Am dori sa infiintam la nivel de scoala un ONG, o asociatie pentru a putea colecta 2% din impozitul pe venit .Care ar fi procedura corecta de ... (vezi toată discuția)
Transformare ong in asociatie club sportiv nuzzuvalea nuzzuvalea Cum se poate transforma si ce pasi trebuie urmati pentru ca un ONG deja existent (infiintata conform Legii 246/2005) sa devina Asociatie Club Sportiv ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong - pe sectie crysenc21 crysenc21 Stiu ca asociatiile pot avea in cadrul lor sectii care pot desfasura activitati economice care sunt in legatura cu scopul asociatiei. Daca o asociatie vrea ... (vezi toată discuția)