avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actele necesare pentru a folosi girofar galben
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actele necesare pentru a folosi girofar galben

ce acte am nevoie si de unde pot procura ....pentru a folosi giorfar galben....ms
Cel mai recent răspuns: Vlad Suciu , utilizator 14:09, 14 Noiembrie 2017
Precizati pt ce fel de masina si ce fel de activitate doriti acest girofar mai intai ca sa puteti primi un raspuns cat mai la obiect.
Buna ! Sunt si eu interesat de acest topic.

Am achizitionat o masina
Masina va fii folosita ca safety car in cadrul competitiilor.

Un safety car are nevoie de colantare ca atare si girofar galben si sistem stroboscop.

Ea va fii in deplina functionalitate doar in cadrul evenimentelor inchise pe circuit / piste etc...

Pentru a nu monta si demonta girofarele de pe ea toata ziua, imi puteti spune ce am nevoie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare entitate legala pentru activitate sportiva danv09 danv09 Buna ziua. M-ar interesa sa-mi deschid o firma, sau o forma de reprezentare legala care sa-mi permita sa intreprind actiuni de vanzare a unor bunuri ... (vezi toată discuția)
Impozit la masina iana_adriana iana_adriana am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)