avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suprapunere contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suprapunere contracte

buna ziua,am si eu o intrebare,de curand mi-am schimbat locul de munca si la vechiul loc de munca in momentul cand am semnat contractul eu eram in concediu de odihna.practic pe o perioada de 12 zile cele doua contracte se suprapun.un contract fiid de 7ore pe perioada nedeterminata iar celalalt de8 ore pe perioada nedeterminata.
Cel mai recent răspuns: s.tanase , utilizator 15:49, 24 Martie 2011
nu se intampla nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help concediu prenatal Alexutzamaria Alexutzamaria Bună seara Am fost angajata la o banca din februarie 2016 pe program 4 ore perioada nedeterminata , ulterior din februarie 2017 mi s-a dat un act adițional ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Contract perioada nedeterminata - registrator medical debutant. DanielCatalinI DanielCatalinI Buna ziua, Daca se poate sa ma ajute cineva cu o problema. Sunt angajat la spital de peste 1 an. Am fost pe perioada starii de alerta iar de luna trecuta ... (vezi toată discuția)