Am mai scris pe site despre acest subiect. Fac un rezumat. Vreau sa deschid o actiune in constatare a contributivitatii mele financiare la dobandirea unui imobil cumparat in cote de 1/2 fiecare de catre mine si concubinul meu devenit ulterior sot.
Imobilul a fost cumparat inainte de a ne casatori. La vremea aceea am crezut in el, am crezut ca o sa intemeiem o familie. Ulterior ne-am casatorit, am divortat iar acum el vrea 1/2 din valoarea imobilului. A fost tot timpul un intretinut, asta a si urmarit sa puna mana pe ceva bani. Recunoaste ca moral n-are nici un drept asupra apartamentului(in sensul ca n-a pus nici un ban), dar daca e trecut 1/2 in contractul de VC, legea o sa-i dea jumatate.
Mentionez ca toate depunerile de bani au fost facute in banca pe in contul meu. Plata imobilului am facut-o prin banca din contul meu in contul vanzatorului.
Am nevoie de un avocat care sa fi avut in speta un caz asemanator. Am vreo sansa sa deschid actiune? Ce fel de actiune? Actiune in constatare? Actiune de iesire din indiviziune? Partaj?
MULTUMESC FRUMOS!
Pentru solicitare avocat astept raspuns privat.
Donatie
ContSters201565
El (concubinul) cumpara cu ea(concubina) un imobil in cote de 1/2 fiecare.
Banii au fost in exclusivitate ai concubinului.Plata imobilului se face prin ... (vezi toată discuția)