buna,
am divortat de curand si fostul meu sot a dorit ca eu sa imi reiau numele de dinainte de casatorie...cum e si normal...zic eu,insa am o problema.locuiesc intr-un imobil pentru care am contract de vanzare-cumparare impreuna cu alta persoana,dar in care mama mea care este si vanztoarea pastreaza dreptul de uzufruct.
problema mea este urmatoarea:mama mea este plecata din tara si nu are ,sub nicio forma posibilitatea sa ajunga la ambasada romaniei din statul respectiv pentru a face o declaratie prin care este de accord sa ma ia in spatiul care este,inca,al ei.de aici rezulta ca imi este imposibil sa imi fac noul buletin cu numele de dinaintea casatoriei.am incercat orice alta varianata si nu am gasit nicio solutie.poate va ganditi dvs. la ceva la care eu nu m-am gandit...poate exista o solutie pentru a iesi din acest impas,#-o
ori isi exprima acordul in fata unui notar in tara respectiva, ori va faceti carte de identitate provizorie, ori mai asteptati pana vine mama in vizita
problema e ca nici nu vine in vizita si nici nu mai pot astepta.trebuia deja sa ridic sentinta de divort din 15.02 anul acesta lucru pe care nu l-am facut pt a nu mi se invalida buletinul actual.deci...nu prea pot astepta,probabil ca am asteptat deja prea mult si ma viu alege si cu o amneda.iar cartea de identitate provizorie o pot face fara act de spatiu?
Buletin
andreearicu
As vrea sa stiu va rog,in cazul in care trebuie sa imi schimb nulele dupa divort,iar spatiul pe care urmeaza sa il declar e detinut de mine si inca cineva cu ... (vezi toată discuția)
Acte identitate
Adrian37
Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin
cristi1110
Buna ziua am divortat de sot si imi trebuie sa fac buletinul ca l.am pierdut da mau trimis la judecatorie pentru decizie definitiva si fara el nu pot face ... (vezi toată discuția)