avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case nationalizate

spuneti-mi si mie daca stie cineva unde sau virat banii din vanzarile caselor nationalizate in perioada anilor 80......primarii....finante?si unde sai caut acum?
SUNT INTR-UN PROCES SI CELE DOUA INSTITUTII SE DAU LA O PARTE
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:05, 24 Martie 2011
banii mergeau la ministerul fin. publice in fond extrabugetare. de acolo elibereaza acum ministerul cand se cer banii de despagubiri in baza legii 10/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire in natura -nu despagubiri badea_cirtan badea_cirtan Am doua intrebari: 1.In anul 1999 bunicul meu a obtinut despagubiri pentru casa nationalizata si numai 2000 mp teren. Pe restul gradinii sint blocurile ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2000 Kurtmann Kurtmann Buna, in 2001 tatal meu a initiat procedurile legale pentru a fi pus in posesia despagubirii pentru un imobil nationalizat in anul 1984. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2009. urmatorul pas? din 4 martie trebuie aplicata? vbogdan vbogdan 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare integrala 2. Contract V/C anulat de instanta. Intrebari: A. Conform ... (vezi toată discuția)