In contractul de vanzare-cumparare al apartamentului pe care l-am achizitionat in timpul casatoriei,este specificat numele meu ca si cumparator,trecut la starea civila casatorita cu.....iar mama mea este trecuta ca cea care mi-a dat suma de...... bani necesara achitarii apartamentului.Ce drepturi are sotul meu la partaj asupra apartamentului?
nu are importanta daca ati fost trecuta doar dvs,imp e ca erati casatorita;daca faceti dovada ca apart a fost cump cu banii de la mama ,ar putea sa va revina dvs;vb cu un avocat sa va ajute
In contract este specificat ca banii sunt de la mama mea pentru mine,pentru a cumpara apartamentul si in plus am o hartie pe care s-au trecut seriile bacnotelor folosite la plata deoarece asa a dorit vanzatorul (i-a fost frica ca bacnotele sa nu fie false )si semnata de doi martori.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Despre o mostenire
Emilian2000
Buna ziua ,am un apartament care a fost al parintilor mei ,tata a murit ,amfacut succesiunea,iar apartamentul s -a trecut pe mine si pe mama mea.Eu o ingrijesc ... (vezi toată discuția)