avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi are sotul meu la partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi are sotul meu la partaj?

In contractul de vanzare-cumparare al apartamentului pe care l-am achizitionat in timpul casatoriei,este specificat numele meu ca si cumparator,trecut la starea civila casatorita cu.....iar mama mea este trecuta ca cea care mi-a dat suma de...... bani necesara achitarii apartamentului.Ce drepturi are sotul meu la partaj asupra apartamentului?
Cel mai recent răspuns: ContSters197887 , utilizator 23:44, 24 Martie 2011
nu are importanta daca ati fost trecuta doar dvs,imp e ca erati casatorita;daca faceti dovada ca apart a fost cump cu banii de la mama ,ar putea sa va revina dvs;vb cu un avocat sa va ajute
In contract este specificat ca banii sunt de la mama mea pentru mine,pentru a cumpara apartamentul si in plus am o hartie pe care s-au trecut seriile bacnotelor folosite la plata deoarece asa a dorit vanzatorul (i-a fost frica ca bacnotele sa nu fie false )si semnata de doi martori.
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre o mostenire Emilian2000 Emilian2000 Buna ziua ,am un apartament care a fost al parintilor mei ,tata a murit ,amfacut succesiunea,iar apartamentul s -a trecut pe mine si pe mama mea.Eu o ingrijesc ... (vezi toată discuția)
Cota maxima partaj dan_plescan dan_plescan In timpul casatoriei am lucrat legal in strainatate si am trimis sotiei toti banii economisiti pt ca ea sa cumpere un apartament si o garsoniera ca bunuri ... (vezi toată discuția)
Impartire apartament prin divort sor3lla sor3lla In 2011 am cumparat un apartament pentru care mama mi\'a dat toti banii incusiv pentru amenajarea lui... tin sa mentionez ca sunt casatorita din 2009....in ... (vezi toată discuția)