avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda ITM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda ITM

Buna dimineata, ne-au vizitat cei de la ITM si am primit o amenda.As vrea sa intreb amenda o inreg in conta. pe baza procesului verbal in ziua respectiva?
Amenda este din Martie, dar seful a zis ca o vom plati in Aprilie
-inreg in conta. 21.03.11 6581=4481
- plata 01.04.11 4481=5311
Este bine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexsanducu , utilizator 18:53, 1 Aprilie 2011
Da este corecta inregistrarea
Multumesc, si datele de inreg.sunt bune?
~ Conținut șters la cerere ~
ne poti spune pentru ce s-a primit amneda?
preventiv, sa nu patim la fel.
multumesc
Am avut un muncitor care nu era angajat, am primit 3000 lei amenda.
Au verificat dosarele angajatilor, pontajul si i-au intrebat pe muncitorii din atelier de cand sunt angajati, ce salar au si care este programul lor.
Sa aveti grija ca de acuma o sa ne viziteze foarte des.

Sa aveti o saptamana buna .

Alte discuții în legătură

Depunere revisal cu intarziere magdutza80 magdutza80 Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand ... (vezi toată discuția)
Proces verbal. amenda 1305 de la politia locala cluj pe motiv ... dyma1982 dyma1982 Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am \"refuzat\" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar ... (vezi toată discuția)
Amenda primita acum de la radarele fixe interzise robertsega32 robertsega32 Prin aprilie, mai, inainte de a fi interzise radarele fixe, am primit acasa 2 instiintari. Masina mea a fost surprinsa ruland cu 112 km/h si 80 km/h in doua ... (vezi toată discuția)