avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda ITM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda ITM

Buna dimineata, ne-au vizitat cei de la ITM si am primit o amenda.As vrea sa intreb amenda o inreg in conta. pe baza procesului verbal in ziua respectiva?
Amenda este din Martie, dar seful a zis ca o vom plati in Aprilie
-inreg in conta. 21.03.11 6581=4481
- plata 01.04.11 4481=5311
Este bine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexsanducu , utilizator 18:53, 1 Aprilie 2011
alexsanducu a scris:

din pacate nu am scapat de amenda.....si pe langa asta mau pus sa o angajez pt o perioda...si sa le fac dovada...#-o . amenda e de 3000 de lei...acum intrebarea e...se poate plati amenda asta in rate....?

Puteti sa platiti in rate ... oricum procesul-verbal de contraventie se va transmite mai departe ANAF-ului care va va soma sa faceti plata .
multumesc pentru informatii....sper sa scap de ea cat mai repede:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal cu intarziere magdutza80 magdutza80 Buna ziua. Am o mare problema. Vineri a trebuit sa fac 2 contracte de munca la o firma care nu avea parola de revisal. Le-am facut tarziu, pe la ora 14 cand ... (vezi toată discuția)
Proces verbal. amenda 1305 de la politia locala cluj pe motiv ... dyma1982 dyma1982 Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am \"refuzat\" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar ... (vezi toată discuția)
Amenda primita acum de la radarele fixe interzise robertsega32 robertsega32 Prin aprilie, mai, inainte de a fi interzise radarele fixe, am primit acasa 2 instiintari. Masina mea a fost surprinsa ruland cu 112 km/h si 80 km/h in doua ... (vezi toată discuția)