avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amator: Cum se face un interogatoriu pt a fi depus in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amator: Cum se face un interogatoriu pt a fi depus in instanta

Buna ziua,
Sunt un amator în procedurile unui proces. Oricum intr-o cauza nesemnificativa ma reprezint EU (nu am avocat) imi spuneti si mie principalele idei pt. a formula+redacta un Interogatoriu?

Ma intereseaza modul de a formula intrebarea si aranjarea in pagina (ca stil=tehnoredactare):
*) De exp. am obs. ca, intrebarile au formularea: "Este adevarat ca..."
de Exp: Este adevarat ca potrivit Legii XYZ art. trebuia sa fiti prezent la... ?"

Inteleg ca intrebarile se formuleaza astfel incit partea intimata sa raspundă cu "DA" sau cu "NU"

**) ca aranjare in pagina am obs ca intrebarile le scriu in stinga (pe o coloana) pentru ca in dreapta (pe o coloana) sa se noteze raspunsul.

Cam atît. :D Daca aveti 2-3 lamuriri/indicatii va rog sa-mi raspunde-ti.
Cel mai recent răspuns: Balaurul , utilizator 14:18, 25 Martie 2011
Da, am înteles...nu abuzez.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu Diamantul Diamantul Buna seara poate ma ajuta si pe mine cineva cu un model de interogatoriu pe civil.As vrea sa stiu cum se redacteaza cum sunt formulate intrebarile asezarea in ... (vezi toată discuția)
Proba cu interogatoriul flori9 flori9 Va rog sa-mi spuneti cat de importanta este proba cu interogatoriul paratului intr-un proces? Este bine sa se ceara si de catre parat interogarea ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul se comunica partii justice123 justice123 Doresc va rog sa stiu daca interogatoriul pe care-l scriu eu se comunica si partii adverse, care urmeaza a fi interogata in instanta, sau se comunica doar ... (vezi toată discuția)