avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum se obtine o copie a certificatului fiscal ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum se obtine o copie a certificatului fiscal eliberata de Primarie

peroana juridica (srl)
doi asociati si administratori unul 26% altul 74%,cel cu 26 doar ce a intrat de 8 luni preluind de la tatal celui cu 74%
cum se poate obtine copii dupa certificatele fiscale eliberate de Primarie si de Finante?

corneliu_ghinea2003@yahoo.it
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:45, 25 Martie 2011
Faceti o cerere la Primar, prin care solicitati o copie conform cu originalul dupa actul respectiv, aratati interesul d-voastra pentru actul respectiv, si, primaria in 30 de zile trebuie sa comunice o adresa cu copia respectiva.
Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia datelor cu caracter personal grigore iuliana grigore iuliana Ma aflu intr-un proces de revendicare cu nepoata proprietarului imobilului. Tot ce vreau sa va intreb este daca exista dispozitie legala in baza careia ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii unui titlu iosifdanut iosifdanut Buna ziua! In urma unei hotarari civile definitiv si irevocabile s-a dispus eliberarea unui titlu pe numele meu si al mamei mele, ca mostenitori ai tatalui ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)