avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii platite retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii platite retroactiv

Am si eu o intrebare.O prietena a mea a a stat o vreme in strainatate.Momentan este gravida in luna 7-a.Exista vreo posibilitate sa plateasca retroactiv contributiile catre CAS in vederea obtinerii accelei indemnizatii de 800 lei pe luna(200+600).Stiu ca intr-o vreme era posibil acest lufru.
Cel mai recent răspuns: lia19 , utilizator 12:08, 9 Iunie 2008
Asta vroiam sa aflu!Din nou,multe multumiri ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt mame lore79 lore79 buna ziua.sunt angajata din luna aprilie.pana in aceea luna nu am platit nici o contributie la stat de doi ani.acum sunt insarcinata in 4 luni.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil erzsejulia erzsejulia Buna ziua ! Sunt Persoana Fizica Autorizata si platesc contributiile la stat inclusiv si cas pensii, desi nu ar ar fi obligatoriu , deoarece nu am avut venit ... (vezi toată discuția)