avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere impotriva hotararii comisiei judetene
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere impotriva hotararii comisiei judetene

Buna ziua,

As vrea sa stiu care este procedura pentru a depune o plangere impotriva hotararii comisiei judetene privind un TP . Imi trebuie un avocat? Care sunt cheltuielile de judecata ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:56, 27 Martie 2011
Buna ziua !
Dati mai multe detalii : cand a fost eliberat TP , a fost eliberat TP , pe numele cui, care sunt motivele depunerii plangerii , care doriti sa fie finalitatea demersurilor dvs. ?
Adrianmarin multumesc pentru raspuns.
Titlul de proprietate nu a fost eliberat dar a fost validat si apar numele unor persoane care dupa parerea mea nu au calitate de mostenitor. Am depus sesizare la primarie,dupa aceea le prefectura care a dat urmatorul raspuns :
"... potrivit prevederilor legale, nu se poate considera ca numitii V.L. si G.F. au renuntatla terenurile mostenite dupa defunctul V.L. din moment ce terenurile in cauza nici nu erau in proprietatea acestuia la data intocmirii cert. de mostenitor nr. xx/xxxx, ei nu au acceptat mostenirea in termenul prevazut de lege dar au fost repusi in drepturi in momentul in care au depus cerere pentru retrocedarea terenurilor potrivit legilor fondului funciar."

Dupa emiterea titlului de proprietate formulati actiune in justitie impotriva Comisiei Judetene si solicitati anularea titlului de proprietate si obligarea acesteia la emiterea unui nou titlu de proprietate.
In cadrul actiuni veti invoca motivele de nulitate - este emis pe numele persoanelor care nu au calitate de mostenitor.
Asa cum a precizat si d-na avocat , nu puteti face nimic mai mult decat ceea ce ati facut pana acum , ramanandu-va varianta contestarii TP emis in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mostenire viragvari viragvari Buna Ziua, Va rog frunos daca ma puteti lamuri cu un aspect legat de un TP. Cei de la primaria in raza caruia locuiesc vor sa elibereze un TP care sa contina ... (vezi toată discuția)
Revendicare terenuri 18/1991-primaria refuza inscrierea pe titlul de proprietate ingrid321 ingrid321 Buna ziua. Dupa 1990 unul din 3 frati a depus o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate pentru cateva terenuri in baza lg.18/1991 FF. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)