avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Protectie date personale functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Protectie date personale functionar public

Sunt functionar public si sunt desemnata sa emit documente pe care se precizeaza pe langa nume si prenume si CNP-ul meu precum si nr.si seria CI .Aceste documente vor ajunge in dosarele fiscale ale agentilor economici gestionate de alti inspectori decat mine dar si la agenti economici prin posta precum si la banci. Deci cu alte cuvinte toata lumea va avea acces la datele mele personale. Este normal ca un program venit de la minister sa fie conceput in asa fel incat sa nu avem dreptul la protectia datelor personale? Ce pot face in acest sens?Ce lege ma poate proteja ?
In sensul ca aceste declaratii sunt publicate pe siteul primariei locale cu CNP cu tot,sau cel putin asa au fost afisate anul trecut si in alti ani pana in prezent.Dupa ce le-am documentat pe doamne cu art.din lege au inteles ca nu este corect sa ne faca cunoscut CNPul tuturor celor care acceseaza siteul primariei.Nu m-am referit la cei de la ANI ci doar la functionarii locali.multumesc!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare date personale buna ziua am raspuns unui petent referitor ... DankaAnja DankaAnja Divulgare date personale Buna ziua Am raspuns unui petent referitor la o problema ridicata si nemultumit de ceea ce i-am raspuns a dat presei acea adresa ... (vezi toată discuția)
Este corect sa se ceara cnp in procesul de recensamant? alinutza9 alinutza9 Este corect sa se ceara CNP in procesul de recensamant? Exista o lege care sa interzica acest lucru? Sau macar exista o hotarare in care sa se specifice ca ... (vezi toată discuția)
Completarea declaratiei de avere lilianail lilianail poate angajatorul sa oblige un functionar public sa completeze toate rubricele din declaratiile de avere? (vezi toată discuția)