avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculul indemnizatiei pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculul indemnizatiei pentru CCC

la calcularea indemnizatiei de crestere copil,pe langa veniturile nete din ultimele 12 luni anterioare nasterii,se pot pune la socoteala niste diferente salariale(suma primita in acea perioada de 12 luni-lucrez in invatamant) si prima de instalare ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:59, 25 Martie 2011
Toate veniturile profesionale impozabile sunt luate in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si concediu fara plata ali2013 ali2013 In 1 sep 2019 am intrat in cfp timp de 2 ani pt ca lucrez in invatamant si am putut.daca as ramane insarcinata intre timp cum ar trebui sa procedez sa obtin ... (vezi toată discuția)
La cate luni dupa contract pot sa raman insarcinata? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma de 1 an, dar doar de 4 luni mi s a facut contract de munca...... Cate luni trebuie sa mai astept, legal, ca sa pot ramane ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)