avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua,
Sunt angajat prin lugera , companie de leain de personal cu contract nedeterminat, are o loc o concediere,se incearca mutarea pe alte posturi din aceeasi companie,doresc sa stiu:
au dreptul sa modifice contractul sa imi faca pe determinat?
daca cumva refuz sa trec pe contract determinat pe alt post,mi se ofera salarii compensatorii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:08, 25 Martie 2011
Nu pot modifica fara acordul dvs.Depinde ce este prevazut in CC la nivel de ramura/ unitate , altfel nu...M aindoiesc ca se acorda prentru astfel de cazuri....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post - ce drepturi am? kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi poate modifica salariul? elims elims este posibil ca angajatorul sa imi restructureze pozitia. Si mai este posibil sa imi propuna o alta pozitie. Care sunt drepturile mele in cele doua cazuri, ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva si salariile sompensatorii andrusca.constanta andrusca.constanta Buna ziua, Lucrez intr-o societate in care in viitorul apropiat va avea loc o concediere colectiva care implica si plata unor salarii compensatorii. ... (vezi toată discuția)