avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum as putea intra in posesia unei cote indivize de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum as putea intra in posesia unei cote indivize de teren pentru a putea face si intabularea?

am un spatiu comercial construit cu proiect si autorizatie de constructie pe 1/2 dintr-un gang de sub bloc.
pana acum am tot platit taxe pantru teren la ADP.
administratia fondului imbiliar bucuresti mi-a comunicat ca terenul respectiv face parte din amprenta la sol a apartamentelor de deasupra.
cum as putea intra in posesia unei cote indivize de teren pentru a putea face si intabularea?
Cel mai recent răspuns: user9010 , utilizator 20:22, 25 Martie 2011
cum ati obtinut autorizatie de constructie pe teren fara sa aveti acordul proprietarului?
constructia este din '93, iar atunci totul apartinea ICRAL-ului, care ne-a dat acordul pentru obtinerea autorizatiei de constructie
intre timp blocul a fost vandut, deci terenul pe care e construit magazinul e amprenta blocului unde fiecare proprietar de apartament are cota indiviza si deci nu mai apartine ICRALului. ma intereseaza cum pot intra in posesia unei cote indivize pentru a putea face si intabularea
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
user9010, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulararea constructiei fara act de proprietate asupra terenului emil_online emil_online am o cladire construita in 91 in gangul de trecere al unui bloc. a fost construita cu aprobarea locatarilor si a ICRAl-ului, specific ca atunci terenul de sub ... (vezi toată discuția)
Intabulararea constructiei fara act de proprietate asupra terenului emil_online emil_online Sunt proprietarul unei cladiri construita in 91 in gangul de trecere al unui bloc. A fost construita cu aprobarea locatarilor si a ICRAL-ului(au fost obtinute ... (vezi toată discuția)
Cum as putea obtine cota indiviza pt spatiu pt a putea sa-l si intabulez? user9010 user9010 Am un spatiu comercial construit din 1992 prin inchiderea unei parti dintr-un pasaj de trecere de sub un bloc, deci spatiul se afla chiar sub bloc. Unele ... (vezi toată discuția)