avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare salariu brut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare salariu brut

Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: Curtea de Conturi a constatat ca am prejudiciat bugetul cu suma de 8050 lei la brut si 2146 lei contributia angajatorului. Ordonatorul de credite considera ca trebuie sa-mi opreasca la brut toata suma adica 8050+2146, este corect? Eu zic ca nu pentru ca atata timp cat brutul mi se diminueaza cu aceasta suma, automat se diminueaza si contributiile angajatorului si se recupereaza suma? Astept pareri, multumesc!
Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 21:46, 25 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Asa-zisul prejudiciu consta intr-un abuz al Curtii de Conturi care considera ca pentru administrator financiar (contabil sef) nu se cuvine indemnizatie de conducere. Ei scriu ca prejudiciul se retine la brut pentru a se recupera toate contributiile platite la stat de catre angajat si angajator
Pentru acest abuz am actionat in instanta dar am inteles ca pana la obtinerea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile va trebui sa platesc aceasta suma apoi sa o recuperez, traim in Romania si se poate intampla orice, oricand si oricum
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare "prejudiciu" la brut sau la net? pirina pirina Pentru recuperarea unui asa zis \"prejudiciu\" de 8050 lei but si 2146 lei contributii angajator cum este corect sa sa procedeze: se retine la brut suma de ... (vezi toată discuția)
Plata fransiza casco din salariu FELICSMED FELICSMED Firma la care sunt angajat ca si consultant medical ne-a trimis tuturor celora care avem masini de serviciu o atentionare cu privire la Casco si anume: in caz ... (vezi toată discuția)
Executare decizie curte de conturi Ramona24 Ramona24 Buna seara, Exista o decizie a curtii de conturi ( ramasa definitiva si irevocabila prin sentina) privind recuperare de catre entitatea publica a ... (vezi toată discuția)