avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pentru ingrijire copil operat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pentru ingrijire copil operat

buna seara,
sper ca pun sunt pe forumul care trebuie. Am o problema legata de obtinerea unui concediu medical in vederea operatiei fetitei. Am fost la medicul de familie cu adeverinta de la servici ca se plateste la sanatate dar imi cere ca aceasta adeverinta sa fie vizata de casa de sanatate. eu nu am mai fost de mult pe la medic si nu stiu daca e ok.
va rog sa imi spuneti cum sa procedez. multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
biancamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:45, 26 Martie 2011
Medicul de familie poate intra pe site-ul CNAS, introduce CNP-ul dvs. si afla imediat daca sunteti asigurata sau nu, fara sa mai ceara viza CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de asigurat pentru un pensionar. e normal? allyna allyna Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a fost internata in spital, cu grave probleme de inima.La externare am prezentat cuponul de pensie si i s-a eliberat reteta ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog diana2242 diana2242 Buna ziua as avea si eu o mica problemuta si v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Sunt o tanara mamica in concediulpentru crestere copil si am nevoie urgenta de ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate nimenea nimenea Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru care as dori lamurire Am fost la medicul de familie sa mi dea o adeverinta si ma verificat in sistem si surpriza mi a ... (vezi toată discuția)