avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietate.

Acum 13 ani am cumparat de la socrii un apartament cu clauza de sedere in acesta pana la sfersitul vietii lor. Dupa patru ani a decedat mama soacra, iar socrul a adus o alta "tovarasa" de viata, cu care locuieste in acel apartament. Noi, ( eu si sotia ) nu l-am deranjat pe socrul meu cu nimic, acceptand situatia creeata . Toata dandanaua este ca el,socrul, nu mai vrea cu nici un chip sa ne mai accepte sa intram in casa, sugerand ca este casa lui si ca face ce vrea cu ea. Fiind o persoana pacifista,:( nu ma deranjeaza cu niciun fel aceste spuse ale lui, dar as dori sa stiu , din curiozitate, variantele juridice desfasurarii ulterioare a acestui caz, nu de alta,dar intreband pe unul sau pe altul, am primit o multime de raspunsuri diferite, unele chiar amuzante. Ce pot face, cum ar trebui sa actionez in continuare pe cai corecte , fara scandal, mai ales ca tata socrul are o varsta inaintata si i-a placut viata sa fie mai tumultoasa si picanta. Cu stima,NC.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:39, 25 Martie 2011
nimic,de fapt ce va deranjeaza?
sunteti proprietar iar el are uzufruct viager;pt.mai multe lamuriri vb cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o fata care ma abandoneaza la batranete... iconita iconita Am o fica pe care am crescut-o singur, am renuntat la viata mea ptr. a ma ocupa de cresterea si educatia ei .Acum sunt la pensie, traiesc singur intr-un ... (vezi toată discuția)
Mama vrea sa se casatoreasca ContSters57747 ContSters57747 Buna ziua, Mama are 55 de ani, detine un apartament. Are in plan sa se casatoreasca cu un individ de 45 de ani, care e posibil sa o ia din interes si ... (vezi toată discuția)
Administratia de proprietari are dreptul sa-mi factureze pausal apa rece avind in vedere ca sunt contorizat dynsky dynsky locuiesc cu mama soacra care are un drept de abitatie viagera, de trei ani prin rude ,,bine voitoare\" aceasta nu mai vrea sa-si plateasca partea ei de ... (vezi toată discuția)