avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare clauza precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare clauza precontract

Va rog un sfat. Vreau sa cumpar un apartament. Vom face la inceput un precontract, dupa care peste 4 luni vom semna si contractul de vanzare-cumparare. Pentru ca vreau sa profit de timpul lung care este intre precontract si contractul de v-c, doresc sa aduc imbunatatiri apartamentului. aceste imbuntatiri vreau sa le cuantific expres in precontract ( ex:10000euro) si in cazul in care nu se mai finalizeza tranzactia sa -mi recuperez binenteles investitia. Notarul la solicitarea mea este f sceptic si nu-mi recomanda. (cica nu o sa le pot dovedi in caz de litigiu si a intrat in niste amanunte pe care nu le-am inteles).
Aveti practica in acest sens ? S-a putut recupera investitia, cum a fost dovedita ?
(ma gandesc sa fac poze apartamentului inainte sa incep, sa pastrez absolut toate chitantele de pe materiale, etc)
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 21:53, 25 Martie 2011
este posibil sa investiti in apartament si sa aveti si o evidenta ( dovezi) insa este la fel de posibil ca un eventual litigiu sa se intinda pe ani de zile , iar pana la recuperarea investitiei aveti mult de asteptat. ascultati-va notarul, zice bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract Lauradorobantu Lauradorobantu Buna seara. Doresc sa cumpăr o casa la tara. Valoarea ei este de 25000 euro. Nu am întreaga sumă si vreau sa fac un precontract sa dau vânzătorului sumă ... (vezi toată discuția)
Dacă am o garsonieră cumpărată în timpul căsătoriei dar ... Mirceak1974 Mirceak1974 Dacă am o garsonieră cumpărată în timpul căsătoriei dar eu am făcut investiții în ea după divorț. În cazul partajului trebuie să o despăgubesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, daca primesc o locuință anl și vreau să investesc ... Tinna. Tinna. Bună ziua, daca primesc o locuință ANL și vreau să investesc pentru renovări, fara a avea banii necesari pentru a o cumpăra momentan, in momentul in ... (vezi toată discuția)