paraipanm a scris:
Daca ei erau amenintati si incheiau o conventie prin care ii dadeau casa ne luau casa?
Bingo! V-ati prins. Da, va luau casa. Data viitoare cand mai iscaliti un inscris fie in fata unui notar fie altfel sa aveti in minte consecintele. Cine isi inchipuie ca ne iscalim in josul unor contracte asa, in gluma, sau ca sa adormim vigilenta celeilalte parti pana trec cele doua luni si nu mai poate depune plangere se inseala amarnic.
Amenintarea ca sa conteze ca viciu de consimtamant si sa conduca la anularea conventiei trebuie sa fie cu o fapta ilicita. Amenintarea cu o plangere penala nu este decat dupa vocabular amenintare pentru ca juridic este doar exercitarea unui drept.
paraipanm a scris:
Imi pare rau ca o spun dar acest rrom chiar era hotarat sa ia pielea de pe niste pensionari.
:O Aaaa ... voillla!
Celalalt conducator auto era rrom, adica tigan dar v-ati sfiit sa scrieti "tigan" ca sa nu fiti acuzata de discriminare. Frumos si elegant!
Conteaza ce natie are celalalt conducator auto? Se pare ca da, ca pentru d-voastra conteaza si ca sigur aveti dreptate deoarece trebuie sa existe o lege care sa interzica plata a 3500 de lei catre un tigan sarac, nu-i asa?
editat mai tarziu
...
@ paraipanm
Am sters partea cu evreii si am lasat doar partea cu rromii despre care d-voastra ati adus discutia.
E foarte bine ca v-ati simtit cu musca pe caciula discriminarii pe motive etnice si ca v-ati revoltat. Uneori educatia este facuta cu metode dureroase, dar ganditi-va cat va costa ignoranta. Sau cat ii poate costa pe cei din jur.