Buna ziua...
As dori sa aflu ce pasi trebuie urmati in cadru asociatiei de proprietari si in care situatie pt schimbarea tamplariei existente(metal) cu una din pvc. Si acum sa va spun cum sta problema: administratorul asoc. a gasit O FIRMA care se ocupa cu executia si montarea tamplariei pvc, tamplarie care costa citeva mii de ron. Dupa ce a facut el socoteala cit revine de persoana pt aceste cheltuieli de "reparatii" ,a bagat aceasta suma, luna urmatoare, la plata intretinerii. De aceea va intreb in speranta ca ma veti lamuri daca s-a procedat corect si cum trebuia procedat de fapt...
:offtopic:
Ce noroc pe capul nostru ca avem un comitet executiv.
Din cele scrise mai sus s-ar putea intelege ca intre doua adunari generale comitetul executiv are dreptul de a angaja asociatia in efectuarea reparatiilor indiferent de necesitatea, oportunitatea si valoarea contractului.
Dupa cum bine stim, adunarea generala aproba bugetul de venituri si cheltuieli, iar daca o cheltuiala nu a fost aprobata prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli, cred ca ne aflam intr-o cu totul alta situatie...
Recomandare personala:
Nu schimbati usa actuala cu usa din PVC la intrarea in imobil - nu este o investitie buna, chiar daca arata mult mai bine decat vechea usa.
usa din PVC are o fialbilitate si rezistenta mult mai mica decat o usa metalica.
Pe baza informatiilor oferite de un administrator de imobil cu experienta in acest domeniu, va propun sa reparati usa existenta sau eventual sa cautati un model rezistent la uzura si la "nesimtirea" unora dintre proprietari care au impresia ca proprietatea lor incepe de la usa apartamentului lor.
Referitor la usa metalica de la intrarea in bloc si eu sunt deacord cu dvs. si sa evidentiez faptul ca balamalele sunt problema la tamplaria PVC. Balamalele se forteaza atunci cand usa este data peste cap din cauza vantului sau fortata accidental , se largesc gaurile la holtsuruburi a.i. niciodata usa nu va mai fi reglata corect, pana la urma va trebui inlocuita si cheltuiti alti bani.O investitie proasta sa stie toata lumea.:thumbdown:
Usile la blocuri au rezistat o perioada mare de timp deoarece au fost mult mai trainice decat cele care se vor monta in viitor... care vor purta urmele economiilor mai ceva ca pe timpuri...
Am avut ocazia sa vad o usa metalica reconditionata.
Mi-as dori o asemenea usa si la intrarea in blocul in care locuiesc.
Din pacate a fost o comanda speciala pentru blocul in care locuia....
Din pacate pe forum nu putem posta fotografii pentru a ne sustine unele afirmatii.
Plata cheltuielilor
Corinaaa
Se aproba in sedinta Comitetului Executiv \'\'confectionarea si montarea a doua usi metalice la subsol \'\' doresc sa stiu daca este legal sa platm aceasta ... (vezi toată discuția)