avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa bani caserie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa bani caserie

buna ziua. am si eu problema.sunt sef pct lucru la o sala de jocuri...nu am pregatire de contabil decit scoala profesionala,in schimb am fost numit pe acest post fiind mai descurcaret decit ceilalti....ideea este ca de ceva timp am inceput sa ma incint sa joc la aparate si am lipsa bani in sold de casa.....vreau sa stiu ce as putea face si ce se intimpla daca ma afla seful meu la un moment dat..multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 00:29, 27 Martie 2011
ok..va multumesc ptr ajutor....singura solutie ptr mine acu ca sa nu fiu prins si sa nu fac puscarie este funia.....alta solutie nu mai am...la revedere#-o
:offtopic:

Imi cer scuze colegilor moderatori pentru aceasta interventie ,dar nu pot sa trec pe langa afirmatia lui @cristak :

.
singura solutie ptr mine acu ca sa nu fiu prins si sa nu fac puscarie este funia.....alta solutie nu mai am..

Stimate @cristak , sunt momente in viata cand trebuie sa ne asumam raspunderea asupra faptelor pe care le-am facut voit sau nu . Nu aceasta este solutia pe care trebuie sa o alegeti. Dl. avocat Stelian Lupu a punctat foarte bine , Dvs. trebuie numai sa incercati sa rezolvati problema . Un credit bancar ,un imprumut .. orice poate fi mai avantajos decat varianta aleasa de Dvs. sau aceea de a fi inchis.Sper sa aveti puterea sa treceti peste aceasta problema .
:bow:
cristak a scris:

ok..va multumesc ptr ajutor....singura solutie ptr mine acu ca sa nu fiu prins si sa nu fac puscarie este funia.....alta solutie nu mai am...la revedere#-o

Buna ziua,
Pentru nimic in lume nu recurgeti la un asa final al problemei dvs.. Banii se fac,dar suferintele celor din jurul nostru nu sunt usor de suportat.
Ginditi-va la familia care va iubeste si are nevoie de prezenta dvs.,la prieteni,cunostinte.Puneti-va in situatia mamei,a tatalui...a oricui din familie,...nu credeti ca este pacat de tineretea dvs.?
Rezolvare aveti,colegii mei v-au aratat ce puteti face pentru acoperirea sumei respective.Imprumutati-va si vedeti-va linistit de viata.
Viata este frumoasa si merita traita.:luck:
@cristak ,10.000 de lei nu sunt o suma de speriat.Problema este ca trebuie sa va opriti. Din experienta unor prieteni stiu ca aceste jocuri ,nu sunt bune si va afunda mai rau. Incercati sa va infranati instincul de a mai juca . Cred ca @silvana poate confirma spusele mele.
@ Cristac,dna.Gabrielle Monique,are perfecta dreptate asupra sumei,nu este exorbitanta.Daca nu puteti imprumuta de la banca intr-un timp relativ scurt,apelati la familie,prieteni..( 100 mil.in moneda veche..nu-i mult) comparativ cu riscul la care v-ati expus sustragind din gestiune.
Sunt convinsa ca nu se va mai apropia de salile de jocuri,dupa asa sperietura.Trece acum prin stari de panica mari,acum realizeaza ca a gresit,(delapidind-sustragind)(nu cunosc termenul corect-legal la care se incadreaza)
Jocurile de noroc sunt intr-adevar periculoase,te atrag ca intr-o "gaura neagra",este un viciu extrem de periculos." Am auzit " despre oameni care si-au pierdut averi colosale,familii....totul, dar nu si-au luat viata.
Banii si restul se refac...durerea familiei...niciodata.Ai grija de tine.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
ContSters179589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala sau puscarie danutzi danutzi buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau delapidare copiator copiator in ce categorie este incadrata sustragerea de bani de la societate prin cardurile altor persoane ? suma este de aproximativ 200.000 eur si care este pedeapsa ... (vezi toată discuția)