avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cesiunea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cesiunea

Buna ziua! Am inteles ca durata cesionarii unei firme dureaza pana la 60 de zile. As dori sa stiu, pe durata cesiunii cine se ocupa de actele firmei?
Spre exemplu, renegocierea contractului de chirie al spatiului- va fi negociat de mine(actualul asoc. unic-respectiv administrator) sau de cel care cumpara firma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: livia.mazare , utilizator 11:26, 26 Martie 2011
pana la data rezolutiei directorului r.c. de admitere a hotararii privind cesiunea societatea este a dvs
exista si solutii la aceasta durata de 60 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociat din societate cu răspundere limitata Anomin124 Anomin124 Bună ziua! Împreună cu alte doua persoane am înființat un SRL în vederea prestării de servicii fotografice. Toți 3 suntem asociați, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale srl - formalitati la onrc, partea care le indeplineste utilizator35 utilizator35 Buna ziua, Sunt asociat unic si administrator la un SRL, de asemenea firma are sediul social la mine acasa. Acum as dori sa cesionez firma unei persoane ... (vezi toată discuția)
Modificari act constitutiv srl Nata88 Nata88 Buna ziua, As dori informatii/raspunsuri la urmatoarea situatie: Societate comerciala SRL, asociat unic, declarata inactiva, din data de 02.03.2016, ... (vezi toată discuția)