Buna ziua ! Revin cu supararile mele, locuiesc intr-un bloc unde comitetul impreuna cu administratora de bloc au incalcat legea flagrant . Pot dovedi cu acte suficient de multe numai pe anul 2010 sunt cel putin 20 de infractiuni . Va rog sa imi mai spuneti daca pot cere cazier judiciar in numele meu ptr. administratora care a comis faptele , am o banuiala ca are si cazier .Si o inca o intrebare, pot cere audit financiar contabil in calitate de proprietar ? Cu anticipatie va multumesc .
Buna ziua! Cu tot respectul va multumesc ptr. raspuns, daca se dovedeste ca am dreptate, ma reprezentati gratuit in instanta ? Am spus caci am acte doveditoare din care reiese clar infractiunile . Am citit legea 230/2007 si am inteles ca trebuie ca orice lucrare ce priveste partile comune , administratorul trebuie sa prezinte 3 oferte minim in ceea ce priveste lucrarea in speta . Ori in ultimii 10 ani nu exista asa ceva la nici o lucrare facuta la partile comune. Adaugarea a unor scrisuri intr-un proces verbal dupa ce a fost semnat cum se numeste ?
1-Nu puteti solicita eliberarea cazierului judiciar in calitatea de proprietar pentru angajatii asociatiei de proprietari
2-Daca aveti suspiciuni referitor la existenta de cazier judiciar .puteti contacta persoanla serviciul specializat din cadrul primariei care va poate lamuri situatia administratorului de imobil
3-Daca suspiciunile dvs sunt sustinute si probate inclusiv de catre cenzorul,sau comisia de cenzori a asociatiei ,aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul specializat din cadrul primariei ,care in temeiul art 55 din L nr 230/2007 are competenta sa dispuna efectuarea de expertiza financiar contabila
4-Lipsa selectiei de oferte,nu conduce obligatoriu la existenta de infractiuni
In art.37 nu se pomeneste de 3 oferte. De unde ati scos acest numar. Plus ca in comitetul executiv se discuta si se decide asupra unei firme cu care se face lucrarea. Firma poate fi aleasa sa execute o lucrare si daca a mai executat lucrari in bloc si comitetul a fost multumit de executie. De ce ar cauta alta firma? Doar ca sa se afle-n treaba? Nu zic ca asa o fi si la dv., dar din ce ne-ati spus pana acum nu se intrezareste nicio infractiune.
Dar daca doriti sa faceti reclamatie, o puteti face la primarie la compartimentul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Reparatie fatada
odishor
Buna ziua
revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare:
apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)