Buna ziua ! Revin cu supararile mele, locuiesc intr-un bloc unde comitetul impreuna cu administratora de bloc au incalcat legea flagrant . Pot dovedi cu acte suficient de multe numai pe anul 2010 sunt cel putin 20 de infractiuni . Va rog sa imi mai spuneti daca pot cere cazier judiciar in numele meu ptr. administratora care a comis faptele , am o banuiala ca are si cazier .Si o inca o intrebare, pot cere audit financiar contabil in calitate de proprietar ? Cu anticipatie va multumesc .
Mie, cea mai serioasa treaba, mi se pare a fi, de departe, problema cu facturile "false". Am pus cuvantul intre ghilimele pentru ca nu stie inca daca asa este sau nu.
Asta poate fi reclamata la primarie si eventual la politie (am indoieli ca politia se va deranja la solicitarea unui proprietar dintr-o asociatie) si este cu atat mai serioasa aceasta problema cu cat nu prea sare nimeni in ajutorul proprietarilor. Ma refer la autoritati.
Cel mai bine ar fi daca ati putea angaja un expert contabil care sa si dovedeasca falsul facturilor pentru ca asta este infractiune.
Restul aspectelor semnalate pana acum, cel putin asa cum le-ati infatisat, tin mai mult de contraventional sau de schimbari in cadrul asociatiei.
Pana la Primarie si Garda Financiara, puteti face altceva. Daca aveti o copie dupa acele facturi pe care dvs. le considerati false, puteti merge la Registrul Comertului sa vedeti daca respectivele firme au activitate, daca nu cumva sunt inchise. Confruntati data inchiderii/suspendarii activitatii acelor firme cu data scrisa pe factura. Daca si-au incheiat activitatea in 2009 si aveti factura cu lucrare executata in 2010 e clar ca acele facturi sunt cumparate din Europa sau de pe Dudesti.
Reparatie fatada
odishor
Buna ziua
revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare:
apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)