avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre angajarea de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre angajarea de proba

Trebuie sa fac carte de munca unul angajat de proba care nu e pfa si nu are carte de munca?

Daca da, la cat timp de la angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 27 Martie 2011
Se face 'carte de munca' adica in exprimarea corecta contract individual de munca, imediat de la angajare.
georgeserban a scris:

Se face 'carte de munca' adica in exprimarea corecta contract individual de munca, imediat de la angajare.

Contractul individual de munca se semneaza de catre parti inainte de inceperea activitatii si obligatoriu este inregistrat in Revisal si tramsmis la ITM (on-line sau pe suport electronic) cu cel tarziu o zi inainte de inceperea activitatii
branzovenescu a scris:

Trebuie sa fac carte de munca unul angajat de proba care nu e pfa si nu are carte de munca?

Daca da, la cat timp de la angajare?

Carnete de munca nu se mai fac, intrucat Decretul nr.92/1976 privind carnetul de munca a fost abrogat la 01.01.2011.
La incetarea activitatii , salariatului i se intocmeste adeverinta de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de munca in 2011 stan.laura stan.laura Buna, Am si o nelamurire..dupa ultimile modificari cu privire la contractul de munca, care este procedura de angajare daca nu am mai avut carte de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca electronica mihaela_2 mihaela_2 In 2011 cand s-a facut trecerea la cartea de munca electronica, fostul angajator nu a mentionat si nici stampilat acest fapt pe cartea mea de munca (asa cum am ... (vezi toată discuția)
Se fac carti de munca? Lilly2011 Lilly2011 Buna ziua!Am intrat in preaviz si vreau sa stiu daca se mai fac carti de munca,pentru ca mi-au spus ca se vor schimba cu cele electronice si nu se mai ... (vezi toată discuția)