avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neachitarea bancii in italia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neachitarea bancii in italia

Buna ziua!Acum trei ani si ceva eram in Italia si am facut un imprumut bancar de 10 mii euro pe numele sotului,la care am semnat si eu,probabil in calitate de girant nu ma prea pricep dar eu am semnat cu un alt nume de familie diferit de cel de acum acum port numele sotului!dupa 3,4 luni el a luat o masina in leasing tot in Italia in valoare de 16 mii euro eu la aceasta nu am mai semnat nimic dar s-a adaugat tot la banca respectiva...dupa aproximativ 2 luni am venit in Romania,deci rata la banca nu am mai achitat-o avem aproape 3 ani de la ultima plata a bancii,stiu ca acolo la adresa din Italia,au venit mai multe plicuri de la banca dar nu stiu ce scria,noi pana acum nu am avut in Romania nici o proprietate pe numele nostru,nici un venit legal,nici conturi bancare!Daca eu imi deschid un cont bancar pe numele meu,nume de famile care e diferit de cel de acolo banca din Italia poate face legatura si sa imi opreasca din bani?Daca acum cumparam o casa credeti ca mai e posibil sa vina recuperatorii ceva?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:24, 28 Martie 2011
conform regulamentului acestui site, sunt mirat ca administratorii site-ului permit postarea unor intrebari care vizeaza modalitati de eludare a legii.
dar ca idee-o persoana nu este identificata doar cu numele,prenumele; ca atare, sotul impreuna cu dvs veti fi urmariti inclusiv pe teritoriul Romaniei pentru a va achita obligatiile bancare antamate cu buna stiinta.personal cred ca ati stiut exact ce ati semnat atat dvs cat si sotul.urmarea este ca acei"recuperatori" nu vor intreprinde altceva in afara sa platiti pana la ultimul ban datoriile antamate.imi vine greu ca va interveni prescriptia.indicat ar fi sa va achitati obligatiile,evitand astfel sa fiti executati silit asupra tuturor bunurilor dvs prezente si viitoare.
si uite asa ne faceti tara de ras pe acolo... nu va trecut prin minte sa vindeti masina si sa va platiti datoriile.... da repede v-ati gandit ca poate scapati daca aveti alt nume...
imi pare rau pt dvs, dar o banca nu are minte de gaina.. CNP a ramas acelasi sa stiti... si da.. banca aia din Italia poate sa ceara executarea silita a dvs si a sotului dvs... acum sau peste multi... multi ani...cand poate veti mosteni ceva.
ionut12345 a scris:

acum sau peste multi... multi ani...

Cam cat de multi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Famile cu domiciliu an italia doreste anscrierea masini an romania Florinmincu Florinmincu SANTEM O FAMILE DE TREI PERSOANE ( SOT SOTIE SI SOACRA ) CARE TRAIM AN ITALIA DE FOARTE MULTI ANI SI NE-AM HOTARAT SA NE ANTOARCEM AN ROMANIA DEFINITIV . ... (vezi toată discuția)
In caz de mostenire, cum se poate ocoli executarea silita ContSters262343 ContSters262343 Buna ZIua , Am un credit de nevoie personale neplatit fara garantii , probabil urmatorul pas va fi executarea silita ( momentan nu figurez cu nici un bun pe ... (vezi toată discuția)
Datorii banca mihaela daniela mihaela daniela buna ziua si la multi ani!am si eu o intrebare daca am un credit restant si deja mi s-a inceput executarea silita a conturilorsi a unurilor cu toate ca nu am ... (vezi toată discuția)