avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare Titlu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare Titlu

Am doua Procese pentru anularea unui titlu de proprietate. Unul intentat de catre primar, si unul de o firma privata. In procesul cu Primarul s-a nascut deja o hotarare judecatoreasca la primul nivel. Procesul cu firma privata vizeaza numai o parte din tilu. Interesele celor doua sunt diferite, dar motivul pentru care se cere anularea titlurilor este acelas, adica considera ca posesorul titlului nu este persoana indreptatita la reconstituirea proprietatii.
Intrebarea mea este, daca pot cere suspendarea procesului cu firma pana la solutionarea dosarului cu Primaria. Avand in vedere ca terenul pe care firma respectiva cere anularea titlului este inclusa in celalalt teren din dosarul cu primarul, iar actiunea a fost respinsa de judecatorie fiind nefondata.
Procesul cu Primarul a avut numarul de dosar mai mare, dar firma privata a cerut o expertiza, si din aceasta cauza s-a prelungit mai mult. Continuarea acestui proces mi se pare o hartuire inutila. Ce parere aveti?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Eugen Titoiu , Avocat 13:59, 27 Martie 2011
Nu puteti cere suspendarea pentru ca nu depind unul de altul, ci prin ambele se tinde la anularea sau anularea partiala a titlului dumneavoastra .
Nu puteti cere conexarea pentru ca nu sunt aceleasi parti si nici nu mai sunt la aceiasi instanta
Nu puteti invoca autoritatea de lucru judecata pentru ca iarasi nu sunt aceleasi parti .
Dar veti putea invoca puterea de lucru judecat dupa solutionarea irevocabila a primului litigiu .Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu mihoctrandafir mihoctrandafir sunt parat intr-un proces care are ca obiect ANULARE TITLU DE PROPRIETATE si intervenient in alte doua procese care au aceleasi parti si acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprierate Eva62 Eva62 Buna ziua! As vrea un sfat. Pentru un teren s-au pornit doua procese de anulare a Titlului de Proprietate. Unul de catre Primarie, si unul de cineva (un ... (vezi toată discuția)