avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... deducerea unei pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

deducerea unei pedepse

va rog frumos cine imi poate spune legile de deducere a unei pedepse dintr-o alta pedeapsa.
va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:45, 27 Martie 2011
va referiti la 2 fapte concurente? fiti mai explicit.
nu se poate "deduce" o pedeapsa dintr-o alta pedeapasa.cred ca dvs doriti sa exprimati daca doua pedepse se pot contopi.ar fi bine sa explicitati mai in detaliu intrebarea dvs
vedeti articolele de la 33 pana la 39 din codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea recidivei in concurs manuel.t manuel.t Bunaseara. Am si eu o mare nelamurire. O cunostinta mi-a povestit recent ca a savarsit 3 infractiuni: - Infractiunea 1. Furt calificat savarsit in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Helpp!!!!contopire pedeapsa sau deducere??? monik83 monik83 Buna seara! Fratele meu are o condamnare de 2 ani la inchisoare cu executare ( in 2004)pentru ca a condus masina si permisul ii era suspendat. A plecat din ... (vezi toată discuția)
Legea penala favorabila petru condamnari definitive CristinaAndreea CristinaAndreea In cazul condamnarilor definitive se merge, s-a stabilit legea penala favorabila pe institutii autonome?sau se merge pe legea globala? Ma intereseaza pentru ... (vezi toată discuția)